Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La mestra jubilada Maria Carme Pérez pregona la FM de Sant Pere de Riudebitlles

Demà s’inicia la Festa Major de Sant Pere de Riudebitlles.

A les 10 del matí tindrà lloc el tradicional torneig de billar entre casals de la gent gran de la comarca.

L’activitat d’aquesta primera jornada es reprendrà per la tarda amb la inauguració de les exposicions del Grup de Recerques Històriques titulada "Que n’érem de bufons quan anàvem a l’escola”, a les Escoles Velles, l’exposició de fotografies de Xavier Deltell, Reflexions, al Casal dels Marquesos de Llió, i l’exposició Empremtes, a l’espai HD.

A les 11 de la nit tindrà lloc el pregó de la Mª Carme Pérez, mestra jubilada de Sant Pere de Riudebitlles, que ha participat en nombroses activitats on sempre ha tingut una actitud molt activa i compromesa.

Entre els diferents actes programats destaca la cercavila amb els grups folklòrics, que aquest any es farà pel Barri Vell i comportarà l’estrena del nou grup de Diables Riudefoc, que diumenge al migdia llegiran els seus versots. Diumenge per la tarda, la mainada es podrà refrescar amb la festa de l’escuma, amb música per ballar a la plaça del paper. I com és tradicional, dilluns vinent torna l’Orquestra Montgrins amb el seu ball de tarda i ball de nit a la Carpa.

Un altre acte destacat d’aquesta Festa Major 2013 és la IX Trobada de cançó d’autor dels Països catalans, que enguany ha convidat Jaume Arnella i Cesk Freixas, que gravarà un videoclip de la cançó El meu poble, que parla de Sant Pere de Riudebitlles. La Trobada se celebra aquest dissabte, a 2/4 quarts d’11 de la nit, a la plaça de l’església, amb entrada gratuïta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: