Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La colla Jove segueix amb la campanya #ensfaltestu, destinada a aconseguir noves camises blaves per la Festa Major

Sota aquest lema, la colla vol engrescar la gent que no fa castells ni cap altre activitat festamajorenca, a unir-se a la Jove i a participar a les diades castelleres i processons, vivint aquesta experiència d’una manera inoblidable i amb gran intensitat.

 

El primer pas es pot fer apropant-se a alguns dels assajos castellers de Festa Major, que són aquest divendres i dimarts vinent a les 10 de la nit i aquest diumenge un assaig especial a les set de la tarda, tots a la plaça Constitució. Els qui participin als assaigs podran optar a un sorteig.

També es repartiran vals per recollir samarretes de la colla.

La colla també organitza, per Festa Major, un concurs de fotografies per Instagram, sota el lema de la campanya #ensfaltestu.

Tothom que tingui compte en aquesta xarxa social i vulgui participar al Concurs ho podrà fer penjant imatges de la Colla Jove captades entre els dies 25 d’agost i 2 de setembre, amb la referència del twitter @JOVEVILAFRANCA i amb l’etiqueta de la campanya #ensfaltestu.

Des de la colla Jove es convida a tothom a venir als assajos i a participar a la Festa Major 2013. Serà la segona participació a la festa gran vilafranquina i la colla hi arriba amb moltes ganes i il·lusió per gaudir-la i fer-hi bons castells, dintre del seu nivell.

D’altra banda la colla Jove ha rebut la confirmació de la inscripció per participar al IX Concurs de Castells Vila de Torredembarra – Concurs-7, que tindrà lloc el diumenge 6 d’octubre a aquesta localitat.

 

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: