Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La colla Jove ha descarregat el Primer castell de 7 i mig a Castelldefels

Ahir dijous la Colla Jove de Vilafranca va actuar a la diada de la Festa Major de Castelldefels, compartint plaça amb els locals Castellers de Castelldefels i amb la colla dels Torraires de Montblanc.

 

La plaça de Castelldefels s’està convertint en plaça talismà per la colla vilafranquina, hi van assolir el seu primer 3 de 7 fa dos anys i l’any passat també hi van fer una bona actuació.

De sortida la colla va descarregar un 3 de 7 un xic bellugadís però ben controlat i bé de mides. És el castell de 7 que han fet més cops enguany, tots descarregats. Sense més, encaraven la segona ronda amb el primer intent de la temporada del 4 de 7 amb l’agulla. El castell va ser molt treballat, sobretot a la descarregada quan es va obrir de terços i van haver de treballar de valent, però els castellers de tronc, amb un bon afany de control del nervis i molta concentració, van mantenir el castell prou estàtic, sense perdre posició, i es va poder descarregar el 4 deixant el pilar sol, que es va descarregar amb suficiència. La colla ho va celebrar d’allò més.

En tercera ronda, després d’una parada d’uns 45 minuts per una caiguda d’un 4 de 7 carregat per la colla local, la Jove va rematar amb el 4 de 7, que va descarregar amb cert treball ja que va ser una mica lent, però sense perillar en cap moment. En ronda de pilars va tancar amb un ben parat pilar de 5, en porten ja una dotzena enguany, tots descarregats. Van acabar encara amb dos pilars de 4 simultanis de comiat i un pilar de 4 de dol per un familiar d’un casteller de la colla.

 

La colla Jove assolia així la segona millor actuació de la seva història. La primera va ser l’any passat a Torredembarra per Sant Joan, on hi va fer 3 i 4 de 7 però acompanyats del 5 de 7, amb pilar de 5 final. La colla està treballant també el 5 de 7 i la torre de 7 per portar-los a plaça quan estiguin en condicions.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: