Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Capella Sant Joan acull des d’aquest cap de setmana la 26ena edició del Firart

L’autoservei de pintura es pot visitar, com és habitual, durant aquests dies de la festa major i el diumenge 1 de setembre a la tarda tindrà lloc la subhasta al pati de l’escola Estalella i Graells, conduïda per l’actor David Bagés.

Dissabte a les vuit del vespre es va fer l’acte d’inauguració del Firart amb participació dels seus promotors i patrocinadors, del regidor de cultura i dels administradors de la Festa Major.

Firart porta aquest 2013 amb una seixantena d’artistes i prop de dues mil peces i amb la filosofia que el va veure néixer, la de fer arribar l’art a tothom.<br /> Ramon Nadal, membre de l’organització del Firart destaca que cada any es procura afegir nous artistes.

En els darrers anys la crisi econòmica també ha passat factura al Firart, però des de l’organització tenen la sensació que a partir d’ara es pot remuntar.

Firart ofereix peces de petit format i d’estils completament diversos, però també ha incorporat, d’uns anys ençà, obres més grans per satisfer la demanda dels clients habituals de la fira.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: