Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jordi Casanovas oferirà un pregó amb un repàs a la Vilafranca actual i amb col•laboracions de gent de teatre

A poques hores de pronunciar el seu pregó el vilafranquí Jordi Casanovas ha visitat els estudis de Ràdio Vilafranca i Penedès TV.

Sense nervis aparents, la processó va per dins, no ha volgut avançar gaires detalls del contingut del seu discurs, però sí que ens ha explicat alguns detalls interessants. En relació al contingut ha comentat que evidentment el pregó inclourà alguns records i vivències que com a vilafranquí ha tingut. D’altra banda vol aprofitar el moment per exposar la seva visió de la Vilafranca actual amb els seus pros i els seus contres. Aquest jove talent del món del teatre, dramaturg i director, que ha rebut nombrosos premis de reconegut prestigi ha avançat que el seu no serà un pregó tradicional, és a dir amb l’únic us de la paraula, sinó que tindrà col·laboracions d’amics i companys del món del teatre. Jordi Casanovas ha dedicat el darrer mes a treballar de valent en el contingut del pregó, i ha intentat memoritzar-ne una part. Però també en llegirà fragments. Ja n’ha fet algun assaig i promet moments molt divertits en un pregó-espectacle que pot durar uns 50 minuts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: