Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Clanchet serà el pregoner de la Festa Major de Gelida i el cartell d’Anna Maria Sánchez és la portada del programa

Ja es coneixen els dos noms propis de la Festa Major de Gelida 2013: Joan Clanchet, el pregoner, i Anna Maria Sánchez, l’autora del cartell. Els noms i el cartell es van desvetllar a l’acte de presentació del Programa de Festa Major.

L’Ajuntament de Gelida, com ha vingut fent els darrers anys, tria com a pregoner una persona coneguda del poble. El gelidenc Joan Clanchet, administrador de finques d’ofici, està vinculat al teixit social i cultural del municipi des de fa molts anys. Descendent d’una família compromesa amb la cultura de Gelida, col·labora amb les entitats locals i és un tertulià habitual de Ràdio Gelida. El pregó de Festa Major serà el dissabte 17 d’agost a 2/4 de 9 del vespre a la plaça de la Vila.

Pel que fa al cartell, l’original és obra de la gelidenca Anna Maria Sánchez, de 22 anys. Un jurat format per membres de l’edició del Programa i de les regidories de cultura i festes van escollir la imatge guanyadora del concurs de cartells. El premi, que no té donació econòmica, és la publicació de la portada del Programa 2013 i dóna dret a l’autora exposar les seves obres a La Sala d’Exposicions del Centre Cultural de Gelida.

Respecte del Programa, recull articles d’opinió, d’assaig, històrics i literaris. Un balanç de les entitats i es publica un recull de notícies de Gelida. Al final, com de costum, hi ha el programa d’actes de la Festa Major de Gelida i els anunciants que hi col·laboren. La publicació es pot adquirir als punts habituals: Llibreria del Sol, Llibreria 7 i Ca l’Espinach, al preu de 10 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: