Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presentarà el llibret “Festa major de Vilafranca. Capsgrossos i cercolets”

En ell s’hi inclouen les músiques que el graller vilafranquí Lluis Bullit ha escrit en els darrers anys per als balls de cercolets i de capsgrossos de Vilafranca i que encara s’interpreten durant la festa.

A banda de les partitures  i de la biografia de l’autor, per l’especificitat de la música tradicional, s’hi inclou una acurada ressenya històrica sobre cadascun d’aquests dos balls, perquè els intèrprets i el públic en general els puguin conèixer millor i han estat escrits per Joan Cuscó. També acompanya aquestes partitures un comentari musical a les obres escrites per Bullit que ha estat fet pel tenorista i compositor Jordi Molina.

L’acte tindrà lloc el dilluns 26 d’agost al Centre Artístic del Penedès, l’Agrícol a les set de la tarda i comptarà amb la presència de l’autor, Lluís Bullit, de Joan Cuscó i de Raimon Gusi, regidor de cultura de l’Ajuntament de Vilafranca. També hi actuaran els Grallers del Campanar i el Ball petit dels Capsgrossos de Vilafranca, que enguany s’estrenarà per la festa major infantil del dia 1 de setembre i que executa, també, els músiques que inclou aquest volum.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: