Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots organitzen la 2a Fira de Cervesa Artesana Catalana a Vilafranca “Birrafranca”

Aquest dissabte, des de les 11 del matí i fins a les 12 de la nit a la plaça Milà i Fontanals, 14 productors de cervesa artesana del territori català donaran a conèixer les seves elaboracions cerveseres a tothom qui s’hi vulgui apropar.

L’èxit de l’any passat ha fet augmentar el nombre de cervesers inscrits enguany, fins al punt que alguns productors no puguin assistir a aquesta segona edició, malgrat haver ampliat places en relació a l’any passat. També hi haurà una parada de l’associació Ecoxarxa Penedès i una altra d’Unió de Pagesos, així com la dels Xicots, on es posaran a la venda els gots perquè la gent pugui anant provant les diferents modalitats de cervesa. Tota la jornada estarà amenitzada amb música en directe.

Entre els productors de cervesa artesana assistents hi haurà presència del Penedès amb les empreses Ales Agullons de Mediona, Reptilian del Vendrell, Espiga de Sant Llorenç d’Hortons i La Font del Diable de  Vilanova. També es podran tastar cerveses artesanes provinents de les comarques de Conca de Barberà, La Selva, el Vallès Oriental, el Tarragonès , el Bages, La Noguera, el Vallès Occidental i  el Baix Empordà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: