Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca han carregat la torre de vuit a la Bisbal

La Diada de la Bisbal ha estat a l’alçada de les circumstàncies, amb els Xicots donant el millor de la colla, però sense castells de gamma extra. Les dues colles de Valls mantenen el pols alt de la temporada i van completar la tripleta màgica. La Vella a més va mostrar el domini que té amb el pilar de set.

Els Xicots de Vilafranca, que havien actuat a la Bisbal fa 30 anys, tornaven a aquesta plaça amb ganes de demostrar el bon moment que estan vivint. Era la colla que tancava ronda i va començar amb el 3 de 8 que van descarregar amb solvència. És el quart 3 de 8 que descarreguen aquesta temporada, i també en tenen un de carregat.En segona ronda van anar pel 4 de 8. En un primer intent el van desmuntar i tot seguit el van descarregar amb molta dificultat posteriorment.A la tercera ronda va arribar el gran repte. La Torre de vuit amb folre, la primera de la temporada.El castell es va girar de bon principi però el van defensar fins el moment de fer l’aleta. Quan ja sortia la canalla va acabar empassant-se pel folre.La cap de colla, Aina Mallol, es mostrava satisfeta amb la diada.Adreçant-se a la colla els va destacar que van en la línia d’aforntar el reptes d’aquest mes d’agost. El proper repte dels Xicots és aquest diumenge a la diada de Gràcia a Barcelona. Per la seva banda la Colla Joves dels Xiquets de Valls va descarregar el 5 de 8 en primera ronda, segurament el millor dels que han aixecat aquesta temporada.  El primer castell de 9 ha arribava en segona ronda quan van descarregar el 3 de 9 amb folre, i per acabar van descarregar el 4 de 9. La Colla Vella dels Xiquets de Valls va oferir els mateixos castells. El  3 de 9 en primera ronda, un 4 de 9 treballat a la segona i van acabar amb el 5 de 8. La Vella van marcar distàncies a la ronda de pilars,  descarregant el pilar de 7 amb folre, pilar que podrien pujar un pis més a la diada de Sant Fèlix.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: