Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons de Vilafranca intentaran l’escala d’onze i estrenaran un pilar de sis totalment renovat aquesta festa major

Els Falcons arriben en molt bona forma a la festa major de Vilafranca. Han rodat força les seves construccions fins al punt que se senten amb forces i garanties de plantar l’escala d’onze el dia 29 a la Plaça de la Vila.

Els Falcons han fet quatre escales de deu aquesta temporada des que la van estrenar per Fires de Maig. A la festa major de Sant Quintí van plantar-ne la darrera acompanyada, a més, de la pira 6/6 en una magnífica actuació a la qual va ajudar l’ambient de la plaça. Els darrers assaigs han confirmat que l’escala d’onze pot ser una realitat aquesta festa major, tot i el gran volum de la construcció i que només s’ha aconseguit carregar dues vegades anteriorment. D’altra banda, la colla havia descartat a priori la pira 7/6, apostant fort per la 6/6, a falta dels darrers preparatius abans de dijous. La novetat d’aquest any és que portaran a la plaça un pilar de sis totalment renovat que està responent molt bé, segons afirmen. A banda de les actuacions en arribar a la Plaça de la Vila els dies forts de la festa, els Falcons portaran les seves figures a cercaviles i processons i a la festa major dels petits.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: