Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons de Vilafranca demanen fotos fent una figura falconera o lluint el seu mocador o samarreta

Els Falcons de Vilafranca han posat en marxa una campanya promocional  amb la col·laboració del magazín matinal de Ràdio Vilafranca, Listiu, que presenta Ernest Gili. Com a premi, el 26 d’agost se sortejarà un lot falconer entre tots els participants.

Per participar a la campanya s’han d’enviar fotografies de vacances fent una figura dels Falcons de Vilafranca o l’aleta falconera o tan sols lluint el mocador falconer o la samarreta de la colla, com explica Laia Gallart dels Falcons.

 

Les fotos s’han d’enviar a través de Twitter, Facebook o Instagram amb l’etiqueta coixinet listiufalconer. Com a màxim es poden presentar 5 fotografies per persona.

Hi ha temps fins el 26 d’agost, dia en que es farà el sorteig en directe en el magazín matinal de Ràdio Vilafranca, Listiu. El regal consisteix en un lot de productes falconers que es lliurarà en l’assaig de Festa Major d’aquell mateix dia, davant el Palau Baltà.

Aquesta campanya també s’inscriu en el marc de renovació del web impulsat pels Falcons de Vilafranca.

Aquest dijous, els Falcons de Vilafranca celebren un sopar al seu nou local,  al Molí d’en Rovira, dirigit a membres de la colla, exfalconers i  simpatitzants amb l’objectiu de presentar-los el projecte que volen impulsar al seu flamant local.

 

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: