Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els donatius per a la FM a través de tots els canals tecnològics i de pagament de La Caixa

A partir d’ara, totes aquelles persones o empreses que vulguin fer un donatiu per la Festa Major de Vilafranca 2013 tenen al seu servei l’extensa xarxa de caixers automàtics i la web de La Caixa.

L’aplicació que ho permet estarà activa les 24 hores del dia els 365 dies de l’any pels canals electrònics (caixers i línia Oberta). Aquest sistema incorpora, per aquelles persones que ho desitgin, la possibilitat d’emetre un certificat fiscal i de rebre informació de les activitats de la Fundació. Així es fa un pas més en la combinació de modernitat i tradició que representa la Festa Major, una festa que combina la part lúdica, el folklore i també la sensibilització social.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: