Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els administradors ja han sortejat els balcons del Vinseum per les entrades de la processó del 29 i 30 d’agost

Els Administradors de la Festa Major de l’any passat van dur a terme una nova iniciativa, que va consistir en sortejar entre els compradors de marxandatge l’accés als balcons del <span style="color: #000000;">Vinseum </span>per gaudir de les entrades de Sant Fèlix a la basílica de Santa Maria dels dies 29 i 30 d’agost.

Vist el resultat de la iniciativa els administradors d’aquest any van decidir mantenir-la. Es va presentar durant les Fires de Maig, moment en el que es van sortejar tres entrades dobles per cada dia i aquest diumenge al vespre a la Plaça de la Vila es van sortejar 5 entrades dobles per cada dia.

 

L’administradora Mireia Sàbat assenyala que la mesura serveix per incentivar la compra de marxandatge però alhora també ofereix més possibilitats d’obertura de la festa al ciutadans.

Per la compra de qualsevol dels productes de la festa major, superior a 10€ es lliurava una butlleta per omplir amb les dades de les persones interessades. En total, entre el mes de maig i ara,  s’han sortejat 8<strong> accessos dobles als balcons del Vinseum per cada dia. </strong>D’aquesta manera ja són 32 les persones que, d’edat adulta, podran accedir a uns balcons privilegiats per gaudir d’un dels moments més intensos de la Festa Major.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: