Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El teatre amateur homenatja Salvador Espriu en tota la seva complexitat

La Coordinadora de Grups de Teatre Amateur de l’Alt Penedès portava a escena aquest cap de setmana la major part de la mostra Espriu en viu, un seguit de peces teatrals que repassen bona part de l’obra del poeta en el centenari del seu naixement.

Cal Bolet va acollir dissabte la representació de “Una altra Fedra, si us plau”, amb el grup de teatre L’Arrel de Sant miquel d’Olèrdola, i la lectura dramatitzada de les “Petites proses blanques”, a càrrec del grup L’Escorça de Sant Joan de Mediona. Mentre que diumenge, el TAT de Vilafranca i La Torre de Les Gunyoles representaven “Amic Salom”.

La Coordinadora es va posar a treballar ja abans de començar l’any del centenari en la figura d’Espriu per homenatjar-lo i recordar-lo, però sobretot per conèixer la seva obra més a fons i en totes les seves vessants.

El cap de setmana, les representacions han funcionat força bé. Segons explica Laguna, tant la implicació dels grups de teatre participants, de tota la comarca, com l’interès del públic han estat satisfactoris.

“Espriu en viu” continua en plena festa major. El diumenge 1 de setembre, a les set de la tarda a Cal Bolet, es faran tres lectures dramatitzades de mitja hora cadascuna que, amb el títol “Espriu arran de terra”, exploraran la seva poesia. Les lectures aniran a càrrec dels grups de la GATAP.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: