Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Most Festival presenta la seva tercera edició aquest cap de setmana amb la preestrena de la pel•lícula ‘Barcelona, nit d’estiu’

Com a presentació del Most Festival i per celebrar també el nou asfaltat del carrer La Font de Vilafranca aquest dissabte a les 10 del vespre tindrà lloc la projecció a l’aire lliure de ‘Barcelona, nit d’estiu’, òpera prima del director català Dani de la Orden.

La pel·lícula, que es projectarà al carrer de la Font, compta amb la participació dels vilafranquins Bernat Saumell, que n’ha fet la producció, i de l’actor Jan Cornet.

Prèviament, es projectarà una de les peces audiovisuals del Most Festival de l’any passat, el curtmetratge Sumiller, del director David Vilaplana, que amb molt d’humor s’endinsa dins els tasts de vins a domicili.<br /> ‘Barcelona, nit d’estiu’ es presenta en una gira especial arreu de Catalunya amb diverses parades, entre elles Vilafranca del Penedès. Aquesta serà una ocasió única per veure la pel·lícula abans de la seva estrena oficial, al mes de setembre, en sales de cinema. Aquesta projecció, d’entrada lliure, anirà acompanyada de la presència del director Dani de la Orden, el productor vilafranquí Bernat Saumell i d’alguns actors del film, així com del monòleg de Miki Esparbé un cop finalitzada la projecció. <br /> <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: