Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal proposa teatre i dansa pels dies previs a la festa major

Les seccions de teatre i de dansa de la Societat La Principal – El Casal han preparat dos espectacles per aquests dies previs a la festa major de Vilafranca.

Les dues propostes commemoren també els seus respectius aniversaris: l’Espai de Formació i Iniciatives teatrals, l’ÈFIT, culmina amb l’espectacle “ÈFIT al gust” els seus deu anys d’història i l’escola de dansa Assumpta Trens obre amb la proposta “20” la celebració del seu vintè aniversari, que s’allargarà durant el curs 2013-2014.

Els responsables del Casal i de les dues seccions han presentat els espectacles en roda de premsa. “ÈFIT al gust” serà un repàs als deu anys d’història de l’escola de teatre del Casal a través de multitud de sensacions. Serà aquest divendres a partir de les nou del vespre quan tothom qui s’acosti al Casal podrà descobrir les imatges fixes i en vídeo que han deixat aquests deu anys de l’ÈFIT en una exposició que permet veure l’evolució dels alumnes que han passat per l’escola. A les deu començarà un espectacle teatral on els alumnes treballaran diferents disciplines i posaran el públic a prova. Tot plegat durarà una hora i mitja i l’entrada és gratuïta. La Marina Mestres, professora de l’ÈFIT, explica que l’exposició, que es podrà visitar al vestíbul del Casal fins al 29 de setembre, vol anar a les entranyes del teatre.

Amb aquest espectacle, l’EFIT culmina la celebració del desè aniversari després que més de dues-centes persones hagin passat per l’escola i que aquesta s’hagi consolidat en la formació teatral a la comarca amb la seva activitat quotidiana però també impartint tallers amb professionals i duent el teatre al carrer.

Actualment l’ÈFIT compta amb una quarantena d’alumnes, la majoria dels quals són del grup dels joves.

Pel que fa a l’escola de dansa Assumpta Trens, tot just arrenca ara amb la celebració dels seus vint anys d’història. Aquest diumenge, a la sortida de goigs, el Palau Baltà serà l’escenari de l’espectacle “20”, en el qual es farà una mostra de dansa clàssica i contemporània, les dues disciplines estrella de l’escola.

L’escola de dansa Assumpta Trens té unes 120 alumnes de totes les edats, des dels 4 anys fins als 62.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: