Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 19 d’agost s’inicien obres de millora i reasfaltat a Sant Sadurní

L’actuació es prolongarà durant tres o quatre dies i causarà alguns talls de circulació.

La intervenció consistirà en substituir la capa d’asfalt en mal estat per una de nova i es retirarà el mobiliari i d’altres elements presents a la via pública. Posteriorment es recol·locarà el mobiliari i es procedirà a pintar els passos de vianants i d’altres elements de senyalització viària.

Les obres afectaran els carrers Sant Venat, Santa Joaquima de Vedruna, Pi i Maragall, Anselm Clavé, Vallès, Avinguda Sant Jordi, Montseny, Empordà, Subirats, a més del tram de la Rambla Generalitat des de la plaça del Pont Romà fins a l’encreuament amb el carrer Montserrat, el tram superior del passeig Baríton Matias Ferret, així com un dels accessos principals al barri Vilarnau, el polígon de Can Ferrer  i Casetes de Cal Mir i un petit tram de la plaça Pau Casals.

Al setembre està prevista una segona fase d’aquesta actuació als carrers de Sant Sadurní per tal de reparar i apedaçar clots i d’altres desperfectes menors del paviment. El cost total de l’obra se situa al voltant dels 110 mil euros i es finançarà amb un crèdit gestionat per la Diputació de Barcelona, a interès zero.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: