Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bon ritme de vendes

Els administradors de la festa major 2013 estan satisfets amb la venda de marxandatge i fan una crida als vilafranquins perquè col·laborin comprant el programa a la capta

Aquest dissabte, la parada dels administradors situada davant de l’ajuntament de Vilafranca continuava venent tots els productes de marxandatge d’aquest 2013. De moment, el quintet està força satisfet amb les vendes. Alguns dels productes que tenen ja s’han esgotat i esperen continuar amb aquest bon ritme fins que acabi la festa. El Pere Catasús explica que ja s’han quedat sense les motxilles que ha fet la gent de L’Espiga i que les samarretes estan funcionant molt bé darrerament.

Les samarretes infantils de l’Àliga també estan agradant molt als més petits, tot i que Catasús reconeix que alguns pares i mares no estan convençuts amb el color marró. L’administrador recorda que el dia 29, tots els nens i nenes que portin la samarreta de l’Àliga es podran fer una foto amb la peça.

En relació a l’any passat, Catasús creu que les vendes van una mica per sobre gràcies a la varietat de productes que ofereixen aquest 2013.

Els administradors fan una crida ara perquè els vilafranquins comprin el programa, que es vendrà a partir de demà amb l’inici de la capta.

 

La capta recorrerà els carrers de Vilafranca aquest dimarts i dimecres oferint el programa, l’estampa i el regal a totes les cases.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: