Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Banc Sabadell col.labora amb la FM de Vilafranca, amb una aportació menor que Caixa Penedès

Banc Sabadell referma la seva voluntat de col.laborar amb Vilafranca, on hi ha “la fortalesa de l’antiga Caixa Penedès”. Ja col.laboren amb els Castellers de Vilafranca, han patrocinat el Vijazz i també col.laboraran amb la Festa Major 2013.

Tot i que no han volgut fer pública la quantitat de diners que aportaran, és inferior a la que va fer Caixa Penedès l’any passat.

A la seu central de Caixa Penedès i a costat dels Administradors, el director de Zona Vilafranca, Manuel Ramon Fuertes, ha destacat que volen mantenir el protagonisme que tenia Caixa Penedès amb la banda.

 

Enguany, els Administradors porten la banda de Cardona.

Des de Banc Sabadell recorden que no és el mateix una caixa amb Obra Social que un banc i afirmen estar contents de col.laborar amb Vilafranca, on ara tenen una de les seus regionals. Manuel Ramon Fuertes destaca que és una vila “molt activa”.

 

La presentació de la col.laboració de Banc Sabadell amb la Festa Major de Vilafranca tenia lloc ahir dilluns, a la seu central de Caixa Penedès, a la rambla.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: