Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui la nit serà llarga i hi ha una àmplia oferta de propostes musicals per a gaudir-la

A la mitjanit, al Parc del Tívoli comença l’anomenada Nit de mestissatge: la parella de dj’s Patxanga conexión combinaran rumba i mestissatge entre els diversos estils del seu repertori. I, poc després, Amparo Sánchez, d’Amparanoia, permetrà sentir a tothom que s’acosti al parc del Poble Nou una vessant poc coneguda d’aquesta artista de Jaén. Per cert, el bateria que l’acompanya és el vilafranquí Ricard Parera.

La festa continuarà més tard, a  dos quarts de dues segons l’horari previst, amb Apollo Flytrap, la formació guanyadora del concurs que va organitzar el Col·lectiu Musical de Vilafranca. La banda, que combina melodies i lletres positives amb un directe molt enèrgic, acaba de llançar el seu primer treball discogràfic, titulat Catch you on the fly.

Qui encara aguanti podrà veure, també al Tívoli, els Sunday’s ska jazz. Aquesta formació altpenedesenca està integrada per joves músics formats a l’escola municipal de música de Vilafranca.

La Rambla de Sant Francesc serà un altres dels espais on la música no faltarà fins ben entrada la matinada. Les versions són sempre una bona aposta pels dies de festa major i, per aquest motiu, aquesta serà la nit dels Abba Revival i els Abbey Road.

La banda de música de Cardona, que ha dedicat el concert d’aquesta tarda a la sarsuela, aposta aquest nit per la música americana, amb un repertori que repassarà temes de Gershwin, Bernstein i Sousa. Serà a dos quarts d’una al pati de l’escola Estalella i Graells.

Pel que fa a la música, no oblidem el ball de gralles, que començarà a dos quarts d’una a la Plaça de la Vila amb un repertori noucentista i que s’allargarà fins a la matinada amb el ball de gralles pròpiament, que permetrà a les colles de grallers interpretar peces ballables de tota mena, incloses les darreres tendències musicals.

L’activitat no s’acaba aquí perquè la Plaça Jaume I acollirà en dues tandes un espectacle de mapping de la videoartista VJ Sínoca. El vídeo mapping és una tècnica de projecció de vídeo sobre façanes patrimonials o altres suports d’aquests tipus. La penedesenca Sílvia Isach explorarà les arts visuals i les noves tecnologies a través d ela seva intervenció sobre els edificis de la plaça vilafranquina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: