Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta setmana han començat els treballs de reasfaltat a diversos punts de Sant Sadurní

Aprofitant el període d’estiu, han començat a Sant Sadurní les obres de millora i reasfaltat de diversos carrers i trams de la vila. Mentre duri l’actuació, no es podrà ni circular ni aparcar en els trams de carrer afectats.

Està previst enllestir les obres el divendres, però si queda algun tram per acabar s’allargaran fins el dissabte.

Des de la regidoria de Via Pública es demana paciència i comprensió als veïns i es confia que, tot i que l’actuació afecta a algunes de les artèries principals de circulació de la vila, la decisió de realitzar les obres en ple mes d’agost causarà les mínimes molèsties possibles.

La intervenció consistirà en retirar la capa en mal estat, així com el mobiliari i d’altres elements presents a la via pública i la col·locació d’una nova capa d’asfalt. Posteriorment es recol·locarà el mobiliari i es procedirà a pintar els passos de vianants i d’altres elements de senyalització viària.

Al setembre està prevista una segona fase d’aquesta actuació als carrers de la vila per tal de reparar i apedaçar clots i d’altres desperfectes menors del terra. El total de l’obra tindrà un cost que es situa al voltant dels 110 mil euros i es finançarà amb un crèdit gestionat per la Diputació de Barcelona, a interès 0.

El regidor de Via Pública Josep Maria Ribas, subratlla que feia més de 6 anys que no es feia a la vila un pla de millora de la via pública d’aquestes característiques. També es recorda que el carrer Gelida se sotmetrà a una actuació de millora però es farà després de la construcció de la nova piscina exterior de la zona esportiva municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: