Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge s’ha celebrat la darrera de les jam sessions organitzades pel col.lectiu Col.Mu al Purgatori

Aquestes <em>jams</em> neixen originalment de la necessitat de reunió dels joves músics de jazz de Vilafranca i comarca per tocar i passar-ho bé.

Des de <strong>Col·Mu</strong> es van posar en contacte amb els responsables del restaurant el <strong><em>Purgatori</em></strong>, i gràcies a la seves ganes per organitzar actes musicals durant tres setmanes d’aquest estiu han tingut lloc les <em>jams</em> al immillorable espai de la <strong>plaça del campanar;</strong> un racó ombrívol amb una acústica excelent al centre de la vila, a tocar de l’església de Santa Maria.

Un dels músics que hi ha participar, l’Adrià Claramunt, ens recorda que la proposta volia emular les originals jams dels Estats Units.

La proposta partia de la formació clàssica en aquest tipus de concerts.

Així aquest estiu la plaça del Campanar de Vilafranca ha acollit les jam sessions que s’iniciaven a les set de la tarda i s’allargaven fins les deu de la nit. Els concerts han tingut lloc els diumenges 4, 11 i 18 d’agost i en cada ocasió obria i tancava la <em>jam</em> un grup diferent format per joves músics tan de Vilafranca com d’altres indrets.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: