Diumenge, 17 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Abba Revival ofereix a la rambla de Sant Francesc un concert amb les cançons més conegudes del grup suec

La banda de versions, formada per quatre cantants i cinc músics amb un directe molt enèrgic, va omplir la rambla amb un públic de totes les edats que va corejar les millors cançons del grup, ben conegudes per tothom.

Els integrants d’Abba Revival vestien com els originals, i de fet hi ha qui els anomena com els successors més dignes del grup. Durant un parell d’hores van interpretar les cançons més conegudes del quartet. Abba Revival es va formar al 2005. La qualitat de l’interpretació de cada membre fa que recreïn fidelment sobre l’escenari un show propi dels autèntics ABBA. Durant aquests anys han passat per Bilbao, València, Múrcia, Madrid, Navarra i Barcelona, on van actuar al Palau Sant Jordi davant d’unes 10mil persones. A Vilafranca, n’hi havia una mica menys…però tot i així van participar de l’actuació, seguint les cançons, amb un gran entusiasme.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: