Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

5 estudiants sadurninencs es reparteixen la beca de la Fundació Parera

De les 9 sol·licituds de beques per a estudis que atorga la Fundació Cultural Parera a estudiants de Sant Sadurní que vulguin dur a terme estudis oficials superiors de caire artístic, cultural o científic el curs vinent, la comissió avaluadora n’ha escollit 5, que es repartiran els 6.000 euros de la beca.

Es tracta de Mohamed el Youssofi, que estudiarà un Master’s programme International Economics and Business a Utrecht (Holanda); Marina Girona, quart curs de grau universitari en Antropologia Social i Cultural a Universitat Autònoma de Sao Paulo (Brasil); Núria Tarrida, primer curs de grau superior de gràfica publicitària a l’Escola Municipal d’Art Arsenal; Isaac Martin, Enginyeria agroambiental i del paisatge a la UPC i Sergi Boquet, que cursarà estudis superiors de música a l’Escola superior d’estudis musicals del Taller de Músics. Els joves premiats tenen entre 18 i 33 anys.

Després d’anys de relativa inactivitat i amb l’empenta dels nous patrons i de la regidoria de cultura de Sant Sadurní, la Fundació Parera ha reprès el seu esperit fundacional i ha recuperat l’objectiu inicial de becar estudiants que necessitin finançar els seus estudis.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: