Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca inaugura 2 pistes de pàdel al Complex Aquàtic

El cost d’aquesta nova instal·lació és de 67000 euros i també s’han inaugurat uns nous sanitaris a l costat de les piscines d’estiu.

Dimarts l’alcalde de Vilafranca Pere Regull i la regidora d’esports Emília Torres, van inaugurar les dues pistes de pàdel ubicades dins al Complex Aquàtic, just al costat de les dues piscines descobertes. Amb una inversió de 67000 euros, es vol donar cobertura a la pràctica d’un esport en plena efervescència i que cada cop té més practicants, en paraules de Regull: “Volem oferir la pràctica d’un esport pels nostres usuaris, en tot cas això no serà un club de pàdel”. Torres també va destacar el fer que s’han inaugurat uns nous sanitaris al costat de les piscines d’estiu i que ara s’està treballant per un bon manteniment de la zona esportiva i les seves instal·lacions: “Som conscients que la gespa del camp de futbol ja està complint els seus terminis d’ús, però encara es pot mantenir un parell de temporades”. Per jugar al pàdel es poden fer les reserves via internet al patronat Municipal d’Esports de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: