Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vallformosa recapta 19.800€ al 5è Sopar Solidari per la lluita contra el càncer

El Sopar Solidari per la lluita contra el càncer és una iniciativa del celler Vallformosa que el divendres 12 de juliol va arribar a la seva cinquena edició i que va recaptar 19.800 euros, dels quals el 80% aniran destinats a l’ICO i el 20% a l’associació penedesenca Ampert.

En concret, 15.840 euros aniran destinats al projecte “Prevenim el càncer i apostem per la vida” de l’ICO. És un projecte que es troba orientat a sensibilitzar als ciutadans en la importància de participar en els programes de prevenció, i a involucrar als professionals en la realització d’accions per reduir l’impacte del càncer en la comunitat. Els 3.960 euros restants serviran per finançar el projecte d’Ampert per al transport dels pacients des del seu domicili fins al centre Duran i Reynals on son tractats. La presidenta de Vallformosa, Queta Domènech, agraeix a les empreses, entitats, particulars i treballadors per l’esforç que han dedicat en aquest sopar i que l’han convertit en tot un èxit solidari. També destaca el caràcter solidari de la societat catalana, que participa activament en actes solidaris com el sopar de Vallformosa, la Marató de TV3 o els centenars de sopars i actes solidaris que s’organitzen arreu de Catalunya. El 5è Sopar Solidari de Vallformosa el va presidir el Conseller de Salut de la Generalitat, Boi Ruiz. Durant els seus parlaments va destacar la importància d’iniciatives privades com aquestes per finançar projectes solidaris.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: