Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una trentena de cotxes han participat al 8è Ral•li de Cotxes d’Època País del Cava

Una trentena de vehicles fabricats abans del 1935 van participar diumenge a la vuitena edició del Ral•li de Cotxes d’Època País del Cava, que organitza la Confraria del Cava Sant Sadurní. La trobada de vehicles va començar a les Caves Vallformosa, de Vilobí del Penedès, i al llarg de tot el recorregut es van visitar diferents cellers.

Durant el ral·li es van premiar els vehicles més destacats. El tercer premi va ser per a un Talbot de 1922, propietat de Jaume Jubert, el cotxe més antic que va participar en el Ral•li. El segon guardó va ser per a un Hispano Suïssa, aquest de 1923, propietat de Robert Cardús. El primer premi també el va guanyar un cotxe de la marca Hispano Suïssa, del 1924, propietat de Jaume Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: