Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una exposició al passadís de l’Hospital Comarcal mostra el dia a dia del poble sahrauí

Coincidint amb l’arribada d’infants sahrauís refugiats a la comarca, en el marc del projecte “Vacances en Pau”, es pot visitar l’exposició “<em>Sahrauís</em>”, que reflecteix les condicions de vida i de treball als campaments de refugiats sahrauís, al desert de la Hammada, a Algèria.

L’exposició la formen 40 fotografies d’Antonio Rosa. Un fil conductor que porta a la reflexió i la solidaritat amb la lluita del poble sahrauí per conquerir la seva independència. L’exposició ha estat produïda per la Secretaria de Formació Sindical, Estudis i Cultura de CCOO, amb la col·laboració de l’ACAPS Wilaia Alt Penedès i l’Hospital Comarcal i amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca i la Diputació. Antonio Cruces és el secretari d’Organització de CCOO a l’Alt Penedès-Anoia-Garraf.

El poble sahrauí està esperant la celebració d’un referèndum d’autoderminació, com a culminació de la descolonització del Sàhara Occidental. Mentre, el Marroc manté ocupats la majoria del Sàhara Occidental. El regidor de Cooperació i Cultura de l’Ajuntament, Raimon Gusi, recordava la doble basant, social però també política del conflicte.

L’exposició es podrà visitar fins al 2 d’agost.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: