Divendres, 5 de Març de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un sondeig destaca que el 81% dels assistents al Vijazz repeteixen

L’empresa Demoscopics Institute, dedicada als sondeigs d’opinió, va fer una enquesta durant el transcurs del ViJazz Penedès amb la finalitat de conèixer i analitzar l’opinió dels assistents a l’esdeveniment.

El sondeig constata que un 81% dels assistents ja havia tastat el ViJazz en altres ocasions. Per tant, la majoria del públic és repetidor mentre que un 19% s’hi ha arribat aquest 2013 per primer cop. Sobre el perfil sociodemogràfic dels participants: la meitat són de Vilafranca, un 20% prové d’altres localitats de l’Alt Penedès i hi ha un 30% de públic de fora. Pel què fa l’edat, si bé hi ha presència de públic de totes les franges, el gruix majoritari dels assistents té entre 26 i 34 anys.

Segons l’enquesta, el motiu principal pel qual ha visitat el Vijazz la meitat dels assistents és el vi i l’ambient que s’hi respira. No obstant, un 30% té intenció d’escoltar els músics, però sense cap preferència i, el 20% restant sí que manifesta tenir interès en algun artista, principalment per Chick Corea i John Pizzarelli.

El sondeig destaca que els principals aspectes a millorar pel què fa l’organització de l’esdeveniment són els preus dels tiquets, l’oferta gastronòmica i l’aparcament públic.

I, finalment, sobre els gustos en relació als vins, els resultats de l’enquesta diuen que Vilafranca i a l’Alt Penedès es prefereix el vi blanc, mentre que els assistents de fora de la comarca es decanten més pel vi negre.

En termes generals, el ViJazz Penedès és una iniciativa molt ben valorada, tant per homes com per dones de totes les edats. Una mostra d’això és el fet que el 99% dels assistents repetiria en una propera edició.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: