Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un incendi forestal ha cremat aquesta tarda mitja hectàrea al bari de la Torre de Sant Martí Sarroca

Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís de l’incendi poc abans de ¾ de 2 del migdia, a causa d’un foc que s’havia declarat a la zona del barri de la Torre, a tocar de la carretera BV-2128, al municipi de Sant Martí Sarroca.

En els primers minuts del foc han intervingut fins a quatre mitjans aeris, i als voltants 2/4 de 4 de la tarda ja només hi quedaven quatre dotacions terrestres per acabar de controlar qualsevol possible revifada del foc. A les 5 de la tarda s’ha donat per extingit.

Segons l’Ajuntament de Sant Martí, les primeres hipòtesis apuntarien a un llamp caigut durant la nit passada, i que la calor del migdia hauria revifat. Tot i ser un lloc amb una gran massa forestal, el foc s’ha pogut controlar ràpidament gràcies als dos hidroavions i dos helicòpters que hi ha participat en els primers instats, i als efectius de bombers tant de Vilafranca com dels voltants que hi ha actuat. A destacar també la presència de les ADF de Sant Martí, Font-rubí, Castellví de la Marca, Torrelles, Els Monjos i el GEIF de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: