Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un gira-sol de més de 30 caps creix en un hort de Vilafranca

Fins a 34 que han florit, i algun més que podria acabar de fer-ho en els propers dies. Aquesta és la quantitat de caps que té aquesta planta de gira-sol que ha crescut en un hort situat al camí de Mas Rabassa de Vilafranca.

La curiositat, a banda evidentment del nombre de caps que han sortit, és que no va ser plantat directament per la persona que porta l’hort, sinó que va créixer a banda dels gira-sols que es van plantar. Segurament d’alguna llavor que va caure. Miquel Lopez, és qui s’encarrega d’aquest hort.

Lopez tenia una empresa, però a causa de la crisi va haver de tancar-la. Des de les hores s’encarrega d’aquest hort, on cultiva tomàquets, enciams, blat de moro i gira-sols, tot per el consum familiar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: