Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torna el sopar a la fresca al santuari de Santa Maria de Foix, a Torrelles

Després d’uns anys de no fer-ho torna el sopar a la fresca al santuari de Foix, patrona del Penedès; enguany serà el dia 27 de juliol a les 10 de la nit i comptarà amb una nit de jazz a càrrec d’alumnes de l’escola de música Dolors Calvet de Vilafranca i sota la direcció musical de David Miret, que també tocarà el saxo.

Primer de tot, se celebrarà el sopar i un cop acabat els integrants del grup Combo oferiran una nit de jazz a la fresca, tot sota la direcció musical de David Miret. Els tiquets pel sopar i audició de jazz es poden reservar a l’oficina de Banc Sabadell, antiga  BMN Caixa Penedès, de Torrelles de Foix, previ ingrés de 12 euros per comensal al compte corrent de l’Associació Cívica de Foix fins el dia 25 de juliol. Cal tenir en compte, però que hi ha un aforament limitat de 160 places.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: