Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Surt una nova edició de l’Arrel, la revista de la CUP

La Candidatura d’Unitat Popular presenta una nova edició de la revista l’Arrel, que distribueix per totes les llars de Vilafranca.

En aquesta edició de l’Arrel,  de la qual se n’han editat 14.000 exemplars, es parla de la sociovergència i els seus pactes i acords de poder i de l’acció de la CUP al Consell Comarcal de l’Alt Penedès on “el pactes de despatx i l’intercanvi de cadires estan a l’ordre del dia”, segons afirmen. La revista també aborda amb profunditat del projecte estrella de l’alcalde Pere Regull, l’Escavi, els pressupostos participatius i el nou projecte de Casal Popular de Vilafranca. A més, fa un apunt de la política autonòmica i la irrupció de la CUP al Parlament amb una entrevista al diputat vilanoví de la CUP, Quim Arrufat. L’Arrel té per objectiu explicar el punt de vista de la CUP sobre els esdeveniments i la situació política a la vila, d’una manera fresca i entenedora, lluny del convencionalisme de la política institucional.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: