Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Satisfacció a Les Clotes per la festa del barri

La participació dels veïns ha estat la nota més destacada de la festa del barri de Les Clotes, segons declarava la seva presidenta Beatriz Reina, diumenge en el darrer acte.

La festa engegava divendres amb el sopar i el pregó, a la plaça de la Verema, a càrrec de Juan Manuel García. Veí de Les Clotes des de fa més de 45 anys, va recordar les seves vivències i l’evolució experimentada pel barri, que al llarg d’aquests anys ha perdut espais emblemàtics, com la fàbrica del gas. Tots aquests records anaven lligats a les estrofes d’un poema que va escriure dedicat al barri, com ell ens explicava. La festa infantil amb escuma va fer les delícies dels petits i va servir per apaivagar la calor, dissabte a la tarda. Per la nit, a la plaça de la Verema, els veïns van gaudir dels toros de foc, un clàssic a Les Clotes, que va donar pas al ball. Ahir, tot fent balanç, la presidenta de l’associació de veïns, Beatriz Reina, valorava la participació dels veïns i destacava l’expectació generada per una demostració de zumba i salsa, balls que al llarg del curs han ensenyat. Les havaneres amb el grup Blau Mediterrà i el rom cremat van acomiadar la festa de Les Clotes, aquest 2013.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: