Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní també farà un seguiment dels actes incívics als contenidors

L’Ajuntament de Sant Sadurní ampliarà a partir d’aquesta segona quinzena de juliol la campanya de control i sensibilització dels actes incívics que es produeixen al voltant de la recollida de la brossa i l’abandonament de residus domèstics a la via pública.

Durant aquest trimestre del 2013, la campanya se centra en els contenidors de vidre i d’altres punts en superfície de recollida de residus i deixalles, com els contenidors de roba. Alguns usuaris utilitzen també aquests espais per a abandonar la brossa o deixar qualsevol tipus de residu, una acció que l’ordenança municipal sanciona amb una multa de 120 euros.

Totes aquestes incidències de bosses de residus domèstics dipositades a papereres, contenidors o zones no permeses, així com aquelles dipositades fora de l’horari establert o que continguin una incorrecta separació de la fracció de residu, obliguen a l’Ajuntament a incrementar els recursos destinats a la neteja de la via pública, augmentant el cost de la recollida en més de 30.000 euros anuals.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: