Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní desbrossa solars i demana als particulars que també ho facin

El servei de via pública de l’Ajuntament de la capital del cava ha treballat les darreres setmanes en les tasques de desbrossar de males herbes els solars municipals.

Per tal d’evitar problemes d’higiene, proliferació d’animals o possibilitats de petits incendis, com el que va tenir lloc la vigília de la revetlla en un solar del Gat Cendrer a causa d’un petard, l’Ajuntament ha demanat als propietaris de solars que en netegin les males herbes.

A banda de desbrossar, aquests dies també s’està treballant en les obres de millora de l’anomenat Triangle del Safraner, just davant la Comissaria dels Mossos d’Esquadra. Aquesta actuació millorarà les instal·lacions i farà que la zona sigui més transitable.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: