Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Salut aclareix que el PADES amplia serveis, sense descuidar els malalts oncològics

El Departament de Salut ha emès un comunicat on afirma que el PADES de l’Alt Penedès continuarà prestant els seus serveis a la comarca atenent malalts oncològics amb necessitats pal.liatives i a més, incrementa la seva cartera de serveis atenent persones amb malalties cròniques avançades, coneguts amb les sigles MACA.

Aquest comunicat és més explícit que els aclariments fets a finals de la setmana passada per la direcció del Servei d’Atenció Primària de l’Alt Penedès-Garraf-Baix Llobregat Nord, dels quals ja us havíem informat.

Segons l’Institut Català de la Salut, la reorganització del PADES comporta que tingui un paper més orientat a la cronicitat i a la complexitat, sense deixar en cap moment d’atendre el pacient oncològic.

També expliquen que amb l’objectiu de millorar l’atenció a aquests pacients, i dins del pla de formació continuada, ja s’han realitzat uns cursos de formació per a metges i infermeres orientats a l’atenció a la cronicitat i la complexitat.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: