Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Rècords de participació al 1r cap de setmana de la FM dels Monjos

L’alta participació ha estat la tònica més destacada del primer cap de setmana d’activitats de la festa major dels Monjos, que va començar el passat dijous amb la inauguració de les exposicions Artístic i Cercles de Seda, a la casa de cultura Mas Catarro.

La tradicional caminada de divendres va batre, enguany, rècords absoluts amb la participació de 640 persones que van poder gaudir d’una passejada nocturna pels entorns del municipi i una sardinada popular. I també ha tingut una alta participació la vint-i-cinquena edició de la bicicletada popular Dionís Usina, que va agrupar uns 350 ciclistes que es van desplaçar fins la font de Cal Morgades.

Els actes previs de la Festa Major continuen avui amb la inauguració de les exposicions del Casal de la Gent Gran i una sessió de contes en pijama, a la Biblioteca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: