Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Proposta jazzística d’estiu de l’Associació Col-mu pels vespres de diumenge

Sota el nom de “Jazz al Purgatori”, la proposta vol transformar el cicle de jam sessions que es va fer durant l’hivern, per tal d’ajudar a passar la calor dels vespres de diumenge. El cicle d’estiu tira endavant conjuntament amb el Purgatori, i canvia de dia i hora. Serà els diumenges a les 7 de la tarda. Començarà aquest 28 de juliol, i continuarà els dies 4, 11 i 18 d’agost.

Donat l’èxit de l’edició d’hivern, el Col·lectiu Musical “Col-mu” busca repetir el caliu amb joves músics de jazz de la comarca i fer créixer l’interès per aquestes propostes. Destinat als amants de la bona música, addictes al jazz o no, serà una oportunitat per escoltar diferents músics en un format, que a diferencia dels concerts, el resultat queda en mans de la improvisació tan per l’estil musical com pels músics participants. Està obert a tot tipus de músic i a tot tipus de públic. Tindran lloc al Purgatori, a la Plaça del Campanar número 5 de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: