Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Per cinquè any consecutiu l’Ajuntament ofereix l’oportunitat de gaudir de la Festa Major des dels balcons de la casa de la vila

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, ha presenta una nova edició del sorteig que tindrà lloc previ a la Festa Major i que donarà opció a un total de 9 vilafranquins a optar a gaudir dels actes més destacats de la Festa des del balcó de la Casa de la Vila.

Enguany aquest sorteig ja arriba a la seva cinquena edició, i segons explica Regull, aquesta iniciativa popular ha assolit un grau d’èxit que ha provocat que ja sigui imitada per d’altres ajuntaments d’arreu de Catalunya durant els seus actes festius.

Així, un any més, tres persones diferents els dies 29, 30 i 31 d’agost acompanyaran el consistori i la resta de convidats de l’Ajuntament a presenciar des del balcó la mostra folklòrica i l’exhibició castellera a la plaça de la Vila i així poder veure la Festa Major des d’una altra perspectiva.

Els guanyadors sortiran d’un sorteig que es farà el dia 27 d’agost, entre aquelles persones que hagin emplenat una butlleta amb les seves dades. La urna es pot trobar fins el diumenge 25 d’agost, al vestíbul de l’Ajuntament i a l’Oficina de Turisme. Hi podran optar totes aquelles persones empadronades a Vilafranca que siguin majors d’edat a partir del dia 29 d’agost d’enguany. Unes 300 persones de mitjana han presentat les seves butlletes en aquests darrers anys.

L’Alcalde Pere Regull ha aprofitat l’ocasió per fer una crida a empreses, comerços i vilafranquins i vilafranquines perquè tothom qui pugui, col·labori econò micament amb la Festa Major.

Finalment, l’alcalde Pere Regull va notificar que els convidats al balcó per la Diada castellera de Sant Fèlix del dia 30 d’agost, són Salvador Esteve, President de la Diputació de Barcelona, i Enoch Albertí, catedràtic de Dret Constitucional de la UB, membre del Consell Assessor per a la Transició Nacional.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: