Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mojinos, el Mag Lari i la Maravella a la Festa Major dels Monjos

Aquests són alguns dels plats forts de la Festa Major dels Monjos que comença aquest cap de setmana amb els seus actes previs. La comissió d’aquest any ha treballat de forma intensa per la confecció d’un programa interessant, malgrat que la situació econòmica.

Pel que fa a les actuacions destaquen les del grup Mojinos Escozios, el dia 19 a dos quarts d’una de la matinada a la plaça de Pau Casals; l’orquestra Maravella, el diumenge dia 21 a la mateixa plaça; o l’actuació del Mag Lari el dijous 18 a la pista poliesportiva.

Per accedir a aquestes actuacions s’haurà de pagar entrada per tal de fer front a les despeses de la festa. Les entrades anticipades es poden comprar fins aquest divendres a la plaça Pau Casals de 7 a 9 del vespre o en el cas del concert de Mojinos fins el proper dijous dia 18 de juliol al bar Llunàtics dels Monjos i a Cal Noi Noi i a Discostar de Vilafranca.

Els actes previs de la Festa major comencen aquest divendres amb la caminada popular que sortirà de la plaça de Pau Casals a les 9 del vespre. Dissabte al matí hi haurà de la tercera edició de la Diada dels Balls Folklòrics a la plaça de Pau Casals i una demostració de producció d’Electronik musik culture, a les 7, a la sala Alguer. Al vespre es farà el sopar popular a la plaça de Pau Casals i una electronight a la sala Alguer.

Diumenge destaca la 25èna edició de la bicicletada popular; una trobada d’intercanvi de plaques de cava; una jornada matinal de portes obertes al Molí del Foix; el concert de Festa Major a càrrec de les corals del municipi: la Margaridoia, l’Amistat i Amics de Penyafel i finalment una sessió nocturna de cinema a la fresca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: