Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de la meitat de les veus femenines dels Goigs ja han iniciat els assaigs

Les veus i l’orquestra dels Goigs de Sant Fèlix ja escalfen motors per a la Festa Major 2013.

Les veus femenines, tan sopranos com contralts, ja van assistir ahir dilluns al primer assaig de la temporada. Enguany, l’equip de coordinació dels Goigs ha avançat els assaigs i ha programat els dos primers per aquesta setmana. També han fet una crida a aquells que no han cantat mai i a aquesta primera convocatòria s’hi han presentat 4 nous cantaires. Xell Montserrat, membre de l’equip de coordinació dels Goigs, està il·lusionada perquè sonen molt bé. Aquests assaigs inicials serveixen per reforçar i recordar les diferents veus dels Goigs de Sant Fèlix de cara a anar per feina en els assaigs d’agost. Segons Montserrat, ajuden molt.   Més de la meitat del cor femení dels Goigs va assistir a aquest primer assaig. Uns petits exercicis, acompanyats al piano per Xell Montserrat, els permetien recordar la seva veu.   Avui dimarts estan convocats a assaig els tenors i els baixos, a dos quarts de 10 de la nit, a l’auditori de l’Ateneu Municipal. Després d’aquests assaigs inicials, les sopranos i contralts es tornaran a trobar el 12 d’agost i l’orquestra el dia 19 d’agost.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: