Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 700 espectadors al Festival de Música a les Vinyes de Subirats

El segon i darrer concert del Festival de Música a les Vinyes, celebrat dissabte passat, va omplir amb més de 400 espectadors el recinte medieval de Torre-ramona.

Amb motiu de l’onzena edició del festival i per primer cop a Catalunya es va poder assistir a l’actuació de l’espectacle Únicos, amb Josemi Carmona & Ignasi Terraza Quartet.

La setmana anterior, l’espectacle a càrrec de Rocío Faks Quartet & Gorka Benítez va congregar més de 300 espectadors. En total, 700 assistents.

Els espectadors al Festival de Música a les Vinyes de Subirats procedien del Penedès, però també d’Itàlia, Israel o Mèxic. Segons el Patronat de Turisme de Subirats, aquest fet posa de manifest l’aposta per un cartell de gran qualitat que el situa com un dels festivals d’estiu de petit format de referència al Penedès i Catalunya, reforçat pel magnífic escenari del recinte medieval de Torre-ramona.

Per seguir en aquesta línia, el darrer concert va ser enregistrat pel realitzador penedesenc Pep Puig que realitzarà un vídeo promocional que inclourà altres activitats turístiques de Subirats que se celebren a l’estiu, com el Mercat del Préssec d’Ordal.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: