Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 500.000 euros a l’Alt Penedès per la reestructuració i reconversió de la vinya

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural fa efectiu, avui, un nou pagament per un import d’1.731.771 euros a un total de 451 productors i a una superfície de 703 hectàrees.

A l’Alt Penedès hi ha 98 beneficiaris, amb una superfície de 145 hectàrees, que rebran gairebé 441.000 euros en total. La nostra comarca és la segona que rep més ajuts, per darrera de l’Alt Camp que compta amb 231 beneficiaris.

Aquest pagament correspon a un import complementari a l’ajut a la reestructuració i reconversió de la vinya de la campanya 2012/2013, en concret a les sol·licituds d’ajut amb bestreta presentades per persones joves agricultores, agricultores a títol principal i/o titulars d’explotacions agràries prioritàries.

Avui també es fan efectius pagaments complementaris de campanyes anteriors per un import de 72.000 euros a l’Alt Penedès, que es repartiran 46 beneficiaris.

En total,  l’Alt Penedès rep  513.000 euros de diversos pagaments de l’ajut a la reestructuració i reconversió de la vinya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: