Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’exconseller del Pozo: La Llei Wert és “un acte recentralitzador brutal”

Una de les veus acadèmiques que ha estat crítica amb la Llei Wert des del primer moment, l’exconseller socialista d’Educació i Universitats i professor de Filosofia, Joan Manel del Pozo, va participar ahir a Vilafranca en un acte organitzat pel grup municipal socialista de rebuig a la Llei del ministre Wert i de suport al model educatiu català.

Per del Pozo la Llei Wert és “un acte recentralitzador brutal i d’ideologisme”, que recorda molt un article d’opinió de l’actual ministre d’Educació en el qual criticava els aspectes que al seu parer amenacen la unitat d’Espanya.

 

Del Pozo també critica que el projecte de llei no servirà per arreglar els problemes endèmics que pateix l’educació al nostre país i en posa alguns exemples.

 

Per l’exconseller socialista hi ha hagut massa lleis orgàniques d’educació en un espai de temps massa curt. Del Pozo és més partidari de permetre al sistema descansar i d’anar introduint petits retocs sobre la marxa, que no pas de sotmetre’l a grans transformacions com la Llei Wert.

 

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: