Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Espirall ha tancat aquest cap de setmana la celebració de les festes de barri amb molta participació i bon ambient

Les festes de barri van començar al juny amb Sant Julià i clouran al setembre amb La Girada, però aquest ha estat el darrer cap de setmana consecutiu amb activitat a Vilafranca.

L’Espirall que ha viscut en aquests darrers anys de crisi alguns canvis notables en el contingut de la festa però que ha mantingut activitats per a tota mena de públics des del dijous, començant amb el pregó, i fins diumenge.

El dissabte al matí acollia novetats amb activitats adreçades a la canalla i als més joves. És el cas, per exemple, de la Cursa Popular de Bicicletes, amb sortida de la plaça Doctor Bonet, o també per exemple la Xauxa de l’Espirall a la plaça Pau Casals, amb un reguitzell d’activitats.

Al dissabte al migdia hi havia també la celebració del IV Torneig d’Escacs.

Per la tarda continuaven les activitats adreçades al públic infantil amb el grup de titelles i pallassos Toni/Trio.

I mentre a la plaça Doctor Bonet es gaudia del festival infantil al Camp Municipal de l’Espirall es desenvolupaven diversos partits de futbol amistosos en diferents categories.

Per tot plegat el president de l’Associació de Veïns, Antonio Diaz, es mostra satisfet del resultat de la festa al barri.

Malgrat el resultat satisfactori Diaz assenyala que a la valoració posterior de la festa caldrà plantejar novetats i algun canvi per l’any vinent.

Tot i això està molt content amb la participació assolida.

La festa ha comptat aquest diumenge al matí amb la 13ena Trobada de Puntes de Coixí i amb l’actuació del Grup de Playback del Casal d’Avis de Caixa Penedès de l’Espirall, entre d’altres, però sens dubte un dels moments amb més ambient i participació va ser el ball de nit del dissabte amb l’Orquestra Gran Premier.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: