Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ajuntament de Vilafranca espera tenir representació a la Fundació Pinnae, i assumirà els Casals de l’Espirall i el Tívoli a partir del gener

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, ha explicat als nostres micròfons que en aquests moments l’ajuntament vilafranquí no té cap tipus de representació en el sí de la nova fundació que gestiona el que fins ara era Caixa Penedès i la seva obra social.

Això sí, Regull ha assegurat que té el compromís que l’Ajuntament hi tindrà representació, i que es procurarà que sigui una persona de confiança de tot el consistori per tal d’estar el màxim d’informats del que passí dins de la Fundació Pinnae. Regull insisteix també en què és important que l’administració que més aporta a l’Obra Social tingui presència en aquesta nova fundació.

L’alcalde també ha volgut sortir al pas de la qüestió del futur dels Casals d’Avis que fins ara gestionava Caixa Penedès. Regull ha afirmat que tenen la intenció d’assumir a partir del gener la gestió tant del de l’Espirall com del Tívoli; i que han demanat a Pinnae que els aguanti fins el desembre.

L’alcalde ho ha explicat també a la reunió de veïns al barri de l’Espirall, on aquesta qüestió del futur del Casal d’Avis era una de les qüestions que preocupava.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: