Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca assumeix la direcció dels casals d’avis de Caixa Penedès a partir del setembre

L’alcalde de Vilafranca Pere Regull ha assegurat aquest migdia en una roda de premsa convocada d’urgència que els Casals d’avis del Tívoli i de l’Espirall de Caixa Penedès continuaran oberts a partir del setembre.

Els casals tanquen ja normalment per vacances durant l’agost però aquest 2013 estava previst que en cessés l’activitat definitivament. L’Ajuntament, però, ha negociat amb Caixa Penedès i, després d’una reunió mantinguda aquest matí entre l’alcalde i el president de la Fundació Especial Pinnae, l’antiga Obra Social de Caixa Penedès, s’ha arribat a l’acord que cogestionaran els dos casals de setembre a gener. A partir de gener, l’Ajuntament n’assumirà la gestió i la direcció. L’alcalde ha dit que ara s’obren les converses amb la junta del Casal del Tívoli i amb l’associació de veïns del barri de l’Espirall per veure com es desenvoluparan i quins seran els serveis que s’ofereixin als casals. L’Ajuntament també assumirà la contractació d’una persona per casal, ja que el personal que hi havia ha estat acomiadat. Sobre el paper de l’Ajuntament de Vilafranca en el si de la Fundació Especial Pinnae, Regull ha reiterat que hi ha de ser presents i que tenen aquest compromís per part de la Fundació. L’alcalde ha explicat que es reuniran amb els grups municipals per pactar una persona de consens que estigui al Patronat. Si no hi hagués acord, la decisió s’hauria de prendre a través del ple municipal. Segons l’alcalde, encara hi ha temps perquè la fundació no s’inscriu oficialment fins a la tardor.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: