Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca deté tres persones que tenien vigent una ordre judicial de detenció

Aquest dimarts, dia 2 de juliol, una patrulla de la Policia Local va arrestar tres persones que tenien vigent una ordre judicial de detenció per trobar-se implicades en un robatori.

Els fets es van produir a mitja tarda, quan una dotació policial, que feia servei de patrullatge preventiu pel barri de la Barceloneta, va detectar un vehicle avariat que estava ocupat per diverses persones. Els agents van aturar la marxa per prestar assistència a les persones afectades i en identificar-les van comprovar que totes elles disposaven d’antecedents policials i que tres d’elles tenien vigent una ordre judicial de detenció per trobar-se implicades en un robatori.

Davant d’aquests fets, els policies van practicar la detenció de les tres persones implicades i les van traslladar fins a les dependències de la Policia Local on es van instruir les diligències corresponents.

Les persones detingudes resideixen a Santa Margarida i els Monjos, i tenen 56, 43 i 31 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: