Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La piscina d’estiu de Vilafranca obre portes ampliant l’horari fins a les 8 del vespre

Ja fa alguns dies que les piscines d’estiu de Vilafranca han obert portes, i ho fan aquest any amb la novetat d’ampliar l’horari al vespre i també amb uns nous lavabos exteriors per donar més comoditat als usuaris.

Com explica la gerent del Complex Aquàtic, la intenció ha estat donar resposta a les demandes dels usuaris.

Des del Complex Aquàtic es reforça la voluntat que els abonats a la piscina d’estiu puguin aprofitar al màxim l’equipament, i per aquest motiu s’insisteix en recordar que hi ha la possibilitat amb el mateix abonament a gaudir d’una de les piscines climatitzades interiors, per els dies més complicats.

En aquests dies de juliol, de forta calor, les piscines d’estiu de Vilafranca ofereixen la possibilitat de passar una estona gaudint tant de l’aigua com dels espais de gespa i solàrium o fins i tot de taules per poder fer un most entre bany i bany.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: